Venus Legacy
26. februar 2017
Fillers
30. mars 2017

Venus Legacy

Venus Legacy er markedets beste behandling til ansikt og kropp, mot slapp/ uelastisk hud, cellulitter og fettansamlinger i kroppen.

Med Venus Legacy får du effektiv oppstramming av huden på kroppen, cellulitter og slapp hud, og en perfekt antiageing behandling til ansiktet.
Vi benytter Venus Legacy, som er den mest avanserte innen «Venus-familien». Denne «storebroren» til Venus Freeze er kåret til nr. 1 i American health and beauty readers choice Awards 2013!
Dette er en revolusjonerende behandlingsmetode der man utnytter synergieffekten mellom en avansert patentert radiofrekvens teknologi, et pulserende magnetfelt og et regulerbar pulserende vakum.

Venus Legacy er egnet til en rekke indikasjoner:

-Hudoppstrammende
-Reduserer cellulitter
-Glatter rynker og linjer

-Systematiserer fettdepoet i kroppen

Venus Legacy system benytter Radiofrekvens og Magnetpuls teknologi for å stramme opp slapp hud, redusere cellullitter, figurforming og redusere linjer og rynker.
Venus Legacy avgir kontrollert radiofrekvens og magnetpuls energi på huden for å skade eksisterende kollagen og stimulere kroppens naturlige reparasjons prosess. Når eksisterende kollagen er skadet, begynner kroppen å reparere ved å erstatte skadet kollagen med nytt kollagen. Radiofrekvens stimulerer også kroppen til å produsere nye fibroblastceller som igjen er byggstenene i kollagen. Mengden av kollagenet økes i vevet. Denne reparasjons prosessen fører til et jevnere utseende på huden, gir en reduksjon av fine linjer og rynker samt en reduksjon i forekomsten av cellullitter.

Magnetpuls teknologien øker hudens vaskularitet og etablerer nye blodårer. Dette gir en økt tilførsel av oksygen og næringsstoffer til huden. Det er vanlig og oppleve en mer ungdommelig og frisk glød i huden etter behandlinger.

Venus Legacy behandlingen tilbys normalt som en behandlingskur på 5 til 12 behandlinger avhengig av område og behov. Behandlingen gjennomføres en gang pr uke og varer mellom 30 minutter – 1 time avhengig av området.

Kroppens produksjon av nytt kollagen går over tid, noe som fører til at endelig resultat først vises 3 til 6 måneder etter siste behandling. For å sikre et mer varig resultat anbefaler vi at du gjennomgår en vedlikeholdsbehandling 1 til 4 ganger i året.
Resultat kan vanligvis merkes etter 3-5 behandlinger. En kur på 6-8 behandlinger anbefales for ansikt , hals og decolletè. Kroppsbehandlinger anbefales 5-10 behandlinger
Etter behandlingen vil du normalt oppleve at huden er rød og i noen tilfeller også litt hoven. Dette er en helt normal og ønsket reaksjon og den forsvinner i løpet av noen timer. Behandlingen med Venus Legacy er svært trygg og komfortabel. Behandlingen og systemet er godkjent av FDA i USA.

ANSIKT, 45 min
1 behandling kr 1600,-
5 behandlinger kr 6400,-. Du sparer 20%
Tillegg for hals eller decolletè pr. behandling kr 490,–

VENUS LEGACY ULTIMATE FACIAL, 75 min.
Den ultimate «Askepott behandlingen» som virkelig får ansiktet ditt til å stråle!
Inkl. rens, peeling, Venus Legacy ansikt og avsluttende maske tilpasset din hud. Kr 2450,-

HALS eller DECOLLETE, 30 min
1 behandling hals/decolletè 900,-
5 behandlinger hals eller decolletè 3900,- .Du sparer 20%

KROPP, 60 min.
1 behandling kr 1900,-
5 behandlinger kr 7900,- Du sparer 20%

Tilleggpris/rabatt for ekstra område kropp pr behandling kr 990,-

Eksempel på 1 område:

  • mage
  • hofter
  • begge lår foran
  • begge lår bak
  • begge legger bak
  • begge overarmer
  • rumpe