Mesoterapi Cytocare 532 spamiami
Nyhet! Kun i SPA MIAMI!
6. februar 2017
Medisinsk hudpleie
Medisinsk hudpleie
25. februar 2017

Naturlig hudfornyelse med Urte Peeling

Hudpleie

Endelig er den her!

Dette er perfekt for deg som ønsker hudfornyelse ved bruk av 100% naturlige ingredienser og uten giftige konserveringsmidler. Selv du med sensitiv hud kan få denne behandlingen!

Urtepeelingen har dokumentert effekt for oppstrammende behandlinger som bekjemper imot tidlig aldring, tap av spenst og som gir synlig bedring på rynker,arr, hyperpigmentering, akne og store porer.

Urte­blan­dingen som består av 10 utvalgte urter inne­holder enzymer, mine­raler og vita­miner. Blandingen pensles og masseres inn på ansiktet og halsen. Urtene absorberes inn i huden og jobber i dybden.
Urteblandingen inne­holder ingen kjemiske stoffer som kan irri­tere huden og kan derfor brukes på sensitiv hud. Urtene som benyttes virker sterkt bero­li­gende, beten­nel­ses­dem­pende, nærings­gi­vende og hudfor­ny­ende.

Behandlingen kommer i 3 styrker og gir synlig bedring på alle hudtyper, hudtilstander og aldersgrupper.
Alle styrker gir en fin glød som varer, du vil også skjenne at huden stimuleres til å fornye seg i flere dager etterpå.

Mild Boost

Den mildeste utgaven av de tre behandlingene.
Ekspress behandling med maksimalt effekt . Forebygger rynker, gir glød, virker oppstrammende og styrker huden. Vi anbefaler å ta dette som «Askepott» behandling.

50 min / Kr1100,-

Intense Boost

Dette er en dypere variant av den mildeste utgaven.
Forbedret vitalitet og regenerering. Denne behandlingen gir som navnet antyder energi-boost til huden. Denne målrettede og intensive behandling gir betydelig regenerering av epidermis, forbedrer mikrosirkulasjon og metabolisme av huden. Effekten er at den gir glød og tilfører en fresh utseende.
Gir gode resultater på rynker, pigmentflekker, akne, store porer, grå og gusten hud . Fantastisk antiage behandling eller som kur for å oppnå hudfornyelse uten begrensninger i hverdagen.
Huden blir litt rød rett etter behandlingen og etter ca. 3 dager vil huden flasse av litt, men det er endel av prossessen.

60 min / Kr1400,- Kur 3 behandlinger Kr3600,-

Skin Renewal – Ny hud på 5 dager

Den orginale og dypeste av alle 3 behandlinger. Huden blir totalt fornyet!
Den bekjemper rynker, linjer, pigmentflekker, arr, akne og store porer.
Blodsirkulasjonen økes, tilførsel av oksygen og næring er forbedret og fornyelse av huden stimuleres. Avhengig av hudens tekstur blir dette en sterk eksfolierings prossessen i huden.
Rett etter behandlingen blir man rød, som regel flasser man 3-4 dager . Etter behandlingen må huden bli behandlet hjemme med spesiell tilpasset hudpleieprodukter. Dette for å oppnå optimal resultat.
Om man utfører behandling på onsdag eller torsdag vil man flasse lørdag , søndag og på mandag/ tirsdag kommer du tilbake til etterbehandling.

Behandlingen består av:
60 min Skin renewal behandling
60 min etterbehandling som skal utføres 5-6 dager senere. Huden er nå spesiell mottakelig for verdifulle ingredisenser.

Pris 2500,- inkl. etterbehandling på 60 min

Det er viktig at du bruker solbeskyttelse og følger opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter.
Herbal care lotion 200 ml Kr 410,-
Special care/ Special regulating care 50ml Kr 530,-
Blemish balm 30 ml Kr 498,-

 

Translate »