Hot Chocolate
27. mars 2016
Kroppspeeling
27. mars 2016

Tranebær Spa

Behandlingen består av:

Vi starter med kroppspeeling av tranebær, deretter innpakning med tranebærmaske, senere kan du krype inn i kapselen spa. Hele behandlingen avsluttes med rygg, nakke og skulder massasje.

Hvem er den for?

Den passer perfekt for de som ønsker en avslappende og nærende behandling, dersom tranebær innholder omega 3, 6 og mye antioksidanter. Denne behandling løser også opp stive muskler, renser huden, gir fuktighet, forebygger tidlig aldring.

Litt mer om:

Kroppspeeling: Terapeuten peeler huden for å fjerne døde hudceller i kroppen, dette øker blodsirkulasjonen og stimulerer lynfesystemet til å kvitte seg med avfallstoffer. Slik etterlater vi huden smidig og rent.

Innpakning og maske: Maske påføres for å tilføre huden nærende eller detoxende ingredienser, ved hjelp av innpakningen bidrar dette til bedre absorsjon og mer effektivitet.

Kapselen: fjerner avfallsstoffer fra kroppen ved hjelp av vanndamp, essensielle oljer og fargeterapi. Vi blir fortalt at kapselen spa skiller ut to til tre ganger mer svette enn i en vanlig badstu. I løpet av en 30-minutters behandling kvitter kroppen seg med 500 gram svette, noe som tilsvarer væsketapet ved en tre mils løpetur!

Ryggmassasje, fint for ømme og slitne muskelgrupper. Legger vekt på avspenning av muskulatur og stimulering av blod- lymfesirkulasjonen og bindevevet, samt fjerner avfallsstoffer i muskulaturen. Dette bedrer hudens næringsopptak, og gjør musklene smidigere, mykere og friskere. Senk pulsen og få nytt liv, balanse og harmoni i kroppen.

Pris

Kr1500,-

Tranebær Spa

90

minutter

Translate »