Hårfjerning med laser
Hårfjerning med laser
3. May 2017

Tatovering

Hos Spa Miami får du konsultasjon med  spesialister på bleking og fjerning av tatoveringer med Express Laser GY. Vi tilbyr gratis konsultasjon til alle som ønsker eller vurderer en behandling hos oss. Konsultasjon og behandling utføres av lege, slik at du oppnår de beste resultatene. Du møter lege som vurderer den aktuelle tatovering ut fra hudtype,  alder på tatooveringen, størrelse , farger , tetthet og anbefale deg rette behandling. Legen vil evt. gjøre en prøvebehandling for å se hvordan behandlingen responderer på din tatovering for så å snakke om pris og antall behandlinger som trenges.

Før behandlingen

Før behandlingen begynner påføres bedøvelseskrem for å dempe irritasjonen. Behandlingen blir utført med moderne laser tekonlogi som reduserer smerten. Laserlyset skyter pulser inn i huden som ødelegger blekket i tatoveringen. Vår laser er kjøpt i 2020 og bruker vi mest effektive teknoligiene: alexandre og diode laser som er den beste teknologien til å fjerne tatoveringer. Vi tilbyr gratis konsultasjon og vil gi deg et estimert på hva behandlingen vil koste. 

Etter behandlingen

Det kan oppleves rødme eller hevelse etter behandlingen, i enkelte tilfeller kan det bli blemmedannelser på det behandlede området. Dette gir seg normalt etter et par timer. De påfølgende ukene vil huden flasse. Man må  derfor unngå soling og bading i offentlige basseng. Etter 4-6 uker vil huden restitueres og man kan begynne med neste behandling.

Fjerne tatovering priser

Det avtales pris på forhånd eller lages en pakkepris

Lite området2400,-
Mellomstort området 6000,-
Store områder12000,-
Translate »