Selvbruning St. Tropez

  Selvbruning St. Tropez Oslo

  Greit å vite før du kommer til behandling:

  St. Tropez selvbruning er designet til å ta utgangspunktet i din egen hudfarge, slik at om du er meget lys så vil du bli tilsvarende en til to nyanser mørkere i huden. Derfor blir St. Tropez alltid naturlig i fargen og ikke for mørk. Fargen blir ikke orange.

  Hva gjør jeg før jeg kommer til behandling?

  Du peeler deg først hjemme i dusjen samme dag, eller kvelden innen du kommer for å få behandling. Du kan også bestille time hos oss for hel kroppspeeling.

  Fargen som blir brukt har en overskuddsfarge sammenlignbar med en konditorfarge? slik at man kan se hvor man har brukt produktet. Denne overskuddsfargen har ingenting med selve prossessen som skjer i huden å gjøre. Man blir seende brunskjoldete ut etterpå så det er greit å vite i forhold til møter, jobb/ fest ol. Denne fargen vaskes fullstendig vekk etter 8 timer. Du kan også velge å dusje vekk fargen etter 4 timer, men den vil da ikke ha nådd sin optimale dybde.

  Smitter fargen av på klærne?

  Fargen kan smitte av på klær med går bort i vask. Ta derfor på mørke og løse klær.

  Hvor lenge varer fargen?

  Gjennomsnittlig vil fargen sitte i en ukes tid. Etter dette falmes den gradvis av.

  For å vedlikeholde fargen kan du kjøpe med et hjemmeprodukt som brukes som en bodylotion og booster opp fargen din slik at du beholder den lenger. Enkel å påføre, tørker relatift fort og har en lett duft.

  Selvbruning St. Tropez er stjernenes favoritt! St. Tropez er et engelsk brand som er utrolig populært i hele verden, kjendiser som Kim Kardashian, Jennifer Aniston og Kelly Osbourne bruker St. Tropez for en perfekt tan før de skal på den røde løber, og modellene til Paris og London Fashion Week får også deres farge herfra innen de skal på catwalken.

  self tan selvbruning st stropez before after

  Pris

  Kr650,-

  40

  minutter

  Translate »