Velkommen til www.spamiami.no. Jeg er veldig glad for at du har vist interesse for tjenestene våre og besøkt nettstedet vårt. Databeskyttelse er veldig viktig, og vi verdsetter også personvernet ditt. Hvis du fortsetter å bla gjennom og bruke dette nettstedet, samtykker du i å overholde og være bundet av følgende vilkår og betingelser for bruk.

Personlig og faktureringsinformasjon du oppgir. Følgende informasjon lagres i databasen på dette nettstedet, strengt for internt bruk:

navn – som gitt av brukeren når du sender inn en kommentar
e-postadresse – som oppgitt av brukeren når du sender inn en kommentar
navn – som gitt av brukeren når du registrerer deg for nyhetsbrevet
e-postadresse – som oppgitt av brukeren når du registrerer deg for nyhetsbrevet
Denne informasjonen er nødvendig for å opprettholde kommunikasjon og for å yte service til deg.

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, og også den besøkende IP-adresse og nettleserbrukeragentstreng for å hjelpe til med å oppdage spam.

Ved å oppgi kontaktinformasjonen din via registreringsskjema for nyhetsbrev, gir du meg rett til å kontakte deg med salgsfremmende formål.

Ved å oppgi dine detaljer for å fullføre betalingen din, gir du meg rett til å kontakte deg for å avklare detaljene i bestillingen din, bekrefte betalingen din samt for å starte kontakt med salgsfremmende formål.

Kjeks

Viktige informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at dette nettstedet skal fungere og kan ikke slås av i systemene mine. De er vanligvis bare angitt som svar på handlinger gjort av brukere, for eksempel å stille inn personvernpreferanser, fylle ut skjemaer eller legge igjen kommentarer. Typene viktige informasjonskapsler som brukes er:

Informasjonskapsler for sosiale medier
Tredjeparts informasjonskapsler er aktivert på dette nettstedet for å lette sosial deling av innholdet mitt.
Utløpsdatoen for Twitter-informasjonskapsler er 30 dager og 90 dager for Facebook-informasjonskapsler.

Analytics-informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene gjør det mulig å spore og analysere trafikken på nettstedet.

Informasjonskapsler om nettstedfunksjonalitet

Google Tag Manager-informasjonskapsler lar meg analysere funksjonaliteten til dette nettstedet. Disse informasjonskapslene er utløpt når økten er fullført.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. Videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om besøkende har besøkt det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere tredjepartsporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Analytics

Dette nettstedet samler inn og lagrer ikke-personlige data samlet fra besøkende på nettstedet mitt. Dette inkluderer følgende beregninger:

plassering
Nasjonalitet
IP adresse
type enhet som brukes
type nettleser som brukes
Jeg bruker denne informasjonen for å få en bedre forståelse av Internett-trafikk, samt for å bedre utforme og organisere nettstedet mitt.

Hvor lenge lagrer jeg dataene dine

Hvis du legger igjen en kommentar, beholdes kommentaren og metadataene på ubestemt tid. Dette er slik at jeg kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en moderasjonskø. Dine data lagres i en periode på 5 år som kreves av UE-loven. Etter 5 år blir din personlige informasjon slettet fra databasen.

Hvilke rettigheter du har over dataene dine

Hvis du har betalt på dette nettstedet, eller har lagt igjen kommentarer, har du rett til å kontakte meg med forespørsel om å motta en eksportert fil med personopplysningene som er lagret i databasen. Du kan også be om å slette alle personopplysninger jeg har om deg. Dette inkluderer ikke data jeg er forpliktet til å oppbevare for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Hvor jeg sender dataene dine

Besøkendes kommentarer kan sjekkes gjennom en automatisert spamdeteksjonstjeneste.

Hvem har tilgang til dataene dine

Dine data lagres kun i elektronisk form. Hver person som får tilgang til nettstedet mitt med administrative rettigheter, vil også være ansvarlig for dataene dine. Jeg vil normalt ikke avsløre følgende typer informasjon som svar på en forespørsel om datatilgang:

(a) Informasjon om personer / brukere med et annet navn enn den til en person som ber om (b) Gjenta forespørsler Personvernloven gir meg rett til å ignorere gjentatte forespørsler der en identisk eller lignende forespørsel er blitt etterkommet i forhold til den samme registrerte innen en rimelig forutgående periode.

Hvis det fremsettes en ytterligere forespørsel innen en periode på seks måneder etter den opprinnelige forespørselen, og hvor det ikke har skjedd noen vesentlig endring i personopplysningene som er oppbevart i forhold til den enkelte, vil de bli behandlet som en gjentakelsesforespørsel. Når personopplysninger nylig er blitt gitt til den registrerte eller hans / hennes juridiske representant, vil jeg forbeholde meg retten til å belaste 150 € / $ / £ for å gi en ytterligere kopi av de samme dataene som svar på en forespørsel. I henhold til samme lov vil jeg ikke vurdere at jeg er forpliktet til å fremskaffe kopier av dokumenter som har vært i det offentlige. Hvis jeg nekter en forespørsel, vil jeg gjøre det skriftlig og redegjøre for årsakene til avslag. Enhver person som er misfornøyd med svaret på forespørselen har rett til å inngi en klage til personvernkommisjonen.

Generell

Selv om det investeres mye tid og krefter for å opprettholde relevant og oppdatert innhold, garanterer jeg ikke at dette nettstedet vil oppfylle dine forventninger og krav eller være tilgjengelig på en uavbrutt, sikker eller feilfri basis. Jeg vil gjøre mitt beste for å sikre at nettstedet alltid er tilgjengelig og virusfritt, men kan ikke ta ansvar for tredjeparts tjenesteleverandører eller faktorer som ikke er under min umiddelbare kontroll.

Lovlig

Jeg kan endre denne policyen når som helst.

Det er ditt ansvar å gjennomgå denne policyen før du går inn på innhold / tjenester tilgjengelig på dette nettstedet. Hvis du ikke ønsker å godta retningslinjene, kan jeg ikke fortsette å tilby dette nettstedet til deg, og det eneste alternativet ditt er å slutte å få tilgang til det.

Translate »