Permanent Makeup

  Permanent Makeup Oslo

  Vi er stolte av å kunne tilby permanent makeup med naturlige look og benytter de beste produktene av høy kvalitet i bransjen. Vårt arbeid er tilpasset i henhold til din ansiktsform og behov. Våre dyktige medarbeidere vil samarbeide med deg og sammen få det perfekte bryn, eyeliner eller leppeformen du drømmer om.Øyebryn – Mange drømmer om symmetriske, fyldige, definerte eller perfekt formede bryn. Øyebryn rammer ansiktet, gir uttrykk og kan avta etterhvert som året går. Permanent makeup på brynet gir perfekt symmetri og balanse. Pigmentet som blir benyttet tilpasser din hudtone og matche din hårfarge. Denne behandlingen er perfekt for kunder med tynne øyebryn som kan være en årsak av alder eller f.eks. alopeci.

  Eyeliner – Eyeliner gjør at øynene virker mer åpent og opplagt. Eyeliner er for å gi en myk naturlig utseende eller en mer definert linje, avhengig av dine preferanser. Fyldige eyeliner kan legges på dersom du foretrekker en mer dramatisk look eller for spesielle anledninger.

  Mini Eyeliner – Denne mini-eyeliner er en tynn linje plassert innenfor vippekanten. Det går ikke over vippekanten. En mini-eyeliner kan gjøre at små øyner ser større ut og fremheve dine øyefarge. Noen føler det fremhever til fyldigere vipper. Vi bruker de fineste og mest skånsomme mineralpigment som er allergivennlige og perfekt for følsomme øyner eller kontaktlinsebrukere. Kan brukes både på øvre og nedre øyelokk.

  Lepper – Riktig tatoverte liner vil skjule ujevne leppekant, definere formen, fylle opp tynne lepper, og skape symmetri. Skyggelegging og farger gir et mer ungdommelig og sensuell look på dine lepper. Tenk deg så mye tid og penger du vil spare bare å slippe å sminke leppene flere ganger i løpet av dagen!

  Før behandlingen:

  – Ingen alkohol, ingen aspirin og eller blodfortynnede produkter 24 timer før behandling  (med mindre det absolutt er nødvendig).
  – Området som skal behandles, må ikke være sårt: slik som solbrent og eller kjemisk peeling, el.
  – Hvis du bruker eller har en Retin-A eller noen andre medisiner vennligst informer.

  Unngå behandling ved:
  – Forkjølelsessår, feber, blemmer eller herpes i aktiv fase (obs! minner om avbestilling / flytting av time senest 24 timer før behandlingen).

  Kan permanent makeup korrigeres?
  Den beste måten å få fine permanent makeup på er å velge en kvalifisert og erfaren spesialist. Selv om permanent makeup vil svekkes over tid, kan dårlig arbeid også være hjerteskjærende. Heldigvis er det i mange tilfeller permanent makeup kan korrigeres eller i det minste forbedres. Vi tilbyr en naturlig løsning for å fjerne eller lysne eksisterende permanent makeup. I tillegg kan vi omskape brynene dine med permanent makeup eller microblading.

  Har du flere ting du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt oss.

  Vanlige spørsmål:
  Er dette det samme som en tatovering?

  Ja, begge er permanent. Pigmentet fra permanent makeup er lettere og det er generelt behov for påfyll i løpet av 6 måneder til 2 år . Resultatene vil være avhengig av alder, hudfarge, kroppens kjemi, soleksponering, og peeling.

  Er det smertefullt?
  Bedøvelse blir brukt før og under behandlingen.  Vi benytter reseptbelagte bedøvelse.

  Er behandlingen rimelig?
  I utgangspunktet skal permanent makeup vare i noen år før påfyll er nødvendig. Når man sammenligner mengden av stylingsprodukter de fleste kvinner bruker på brynet som farging, forming eller sminke, så er permanent makeup ganske mye rimelige.

  Hvor trygt er det?
  Spa Miami følger strenge hygiene- og steriliseringsprosedyrer som er i samsvar OSHA og CDC (Center for Disease Control) retningslinjer.
  Hvor lang restitusjonsperioden?
  De fleste klienter kan gå tilbake til normale daglige aktiviteter umiddelbart. Noen kunder kan oppleve litt hevelse eller blåmerker, men dette er vanligvis minimal.

  Hva om jeg ønsker å sminke over min permanent make up?
  Vanlige kosmetikk kan påføres over din permanent makeup. Siden vi jobber med å forsterke dine egne trekk, skal det ikke være nødvendig å sminke over området, hvertfall ikke til det daglige.

  Mer om Permanent Makeup

  Permanent makeup erstatter ikke festmakeup, du får  lettstelt vakkert utseende med  forsterket ansiktets egne farger og konturer. Vi legger også  vekt på korrigering av skjevheter.  Med permanent makeup vil du alltid se frisk og opplagt ut på en naturlig måte.

  Permanent Makeup passer for:
  –  De som har problemer med synet/ ser dårlig
  –  Idrettsutøvere som svetter mye
  –  Ved sykdom som forårsaker håravfall
  –  Ved ulykke (arr i feks. bryn og leppe)
  –  Den travle kvinne som ønsker spare tid!

  1 påfyll innen 2 mnd er inkludert i prisen

  PMU Pris
  konsultasjon 500,- (trekkes fra behandling) 500,-
  Bryn (skyggelegging eller ombre teknikk) 5500,-
  Bryn med hårdefinisjon 5500,-
  Bryn med combo teknikk (hårdefinisjon + lett skygge) 6000,-
  Eyeliner øvre del 4000,-
  Ekstra tykk eyeliner fra 700,-
  Eyeliner nedre del 2500,-
  Eyeliner øvre og nedre del 5500,-
  Lipliner inkl. full leppefarge 5800,-
  Lipliner 4500,-
  Vipperotmarkering oppe og nede 4500,-
  Vipperotmarkering oppe 3200,-

  BIOTEK PERMANENT MAKE-UP

  Semipermanent makeup en er form for tatovering som krever en fresh upp/ påfyll behandling ca hver 1-2 år
  Fargede komponenter (pigmenter) tilføres huden ved hjelp av en spesialtilpasset nål. Nålens penetreringsdybde er meget overfladisk – den passerer det ytterste hornlaget, men ikke den vaskulære lærhuden. BIOTEK er verdens ledende system innen permanent make-up!

  BIOTEK semipermanent Make-up er:
  enklere å benytte, påføringen går mye raskere og det oppleves nærmest smertefritt i sammenlignet med de fleste andre systemer (grunnet nålenes overflate, stilling i forhold til hverandre og teknikken som benyttes ved påføring).

  Systemet gir dessuten
  • ingen / minimal blødning
  • fargestabilitet over tid (ingen røde bryn)
  • færre påfyll kreves

  Kontraindikasjoner Microblading eller PMU
  – Menstruasjon ( lavere smerteterskel)
  – Graviditet , amming
  – Infeksjon ( gjelder området som skal jobbes på)
  – Svak immunforsvar: virus, bakterielle årsaker, feber, el.
  – Plastisk kirurgi, BX, fillers ( gjelder området som skal jobbes på)
  – Solbrenthet
  – Medikamenter som gjør at hudbarrieren svekkes. Eks: izotec, tretionoin, roaccutan, el.
  – Antibiotika, pencillin, el.
  Undersøk med din legen i forkant dersom du har et av de nedenforstående punkter:
  – Hemofili, trombose, diabetes
  – Hjertesykdommer
  – Medisiner mot mentale lidelser
  Absolutt kontraindikasjoner:
  – Allergi mot pigmenter
  – Svulst, kreft
  – Vorter
  Vurderer du å ta PMU/ permanent make up eller microblading på brynet og er usikker hvilken teknikk som passer deg best?

  Vi løser dette med å lage 3D visualisering for deg, da lages det to forslag til deg, slik at du kan se hva liker du og hva kler deg best. Du trenger et bilde i høy kvalitet , tatt i god belysning, helst i daglys. Du kan se hvilken du foretrekker.

  Det du trenger å gjøre er å sende oss klare bilder med ditt navn, adresse og tlf nr til [email protected]
  Du vil bli kontaktet så snart visualiseringen er klar.
  3D visualisering inkluderer opptil 2 forslag til brynsbehandling. Prisen er 500,- som skal overføres på forhånd til konto nr 05395787707. Husk å merke betalingen med navnet ditt.

  Obs! Ved flytting av time/ avbestilling må dette gjøres minst 2 virkedager/ 48 timer før.

  Pris

  Kr950,-

  60

  minutter

  Translate »