Mesoterapi Cytocare 532 spamiami
Nyhet! Kun i SPA MIAMI!
6. februar 2017

Permanent make-up av lepper

Permanent make-up av lepperØnsker du en måte å få fyldigere lepper på uten fillers? Det er mulig!

Hvis du ikke ønsker å bruke tid på å fylle inn leppene med make-up hver dag, kan permanent make-up være et godt alternativ.

Permanent make-up kan sammenlignes med tatovering, hvor fargestoffer blir tatovert inn i huden, bortsett fra at på permanent make-up blir det brukt kortere nåler som gjør at fargen ikke legger seg like dypt ned i huden og har dermed kortere levetid. Derfor kreves påfyll for å få et optimalt resultat. Resultatet kan vare i alt fra måneder til 2-3 år.

Det er vanskelig å se forskjell på permanent make-up og vanlig make-up. Permanent make-up ser veldig naturlig og ekte ut, og du og din terapaut blir enige om fargevalg som passer best. Det finnes både duse og sterke farger, alt ettersom hvilket utrykk du ønsker. Med permanent make-up kan man både gjøre leppene fyldigere og større, og man kan også rette ut ujevnheter og endre form på lepper om man ønsker det.

Det er mange som har ujevn kontur rundt leppene eller har mistet konturen grunnet gjentatte munnsår som ofte lysner leppene og kan gi arr. Man kan også miste konturen med alderen. Hvis du går til en god permanent make-up artist som forstår dine ønsker, gir permanent make-up strålende resultater.
Effekten er avhengig av kundenes ønsker og kan også være veldig naturlig, Man kan f.eks bare gjøre leppene mer «fyldige» ved å gi lepper med kald tone en varmere nyanse som man oppnår f.eks ved bruk av lys lipgloss.

Med behandlingen kan man også rette opp asymmetri på lepper. Det er ofte slik at den øvre leppen er mye mindre en den nedre leppen. Vi kan visuelt gjøre leppene både større og mindre ved å bruke riktige farger og teknikker. Man kan tatovere rett over naturlig leppekontur slik at leppene ser større, mer fyldigere ut. Vi anbefaler ikke å forstørre altfor mye da sluttresultatet kan ende opp med å se unaturlig ut.

Ved hjelp av permanent make-up kan vi også endre litt på den naturlige formen på leppene, f.eks kan vi gi leppene finere form på amorbuen, eller løfte litt opp på munnvikene, som ofte trekker litt ned med alderen.

Permanent make-up av lepper like etter behandling. Resultatet vil blekes med 30-50% innen få dager:

Permanent make-up av lepper

Permanent make-up av lepper - by Magdalena Bajgot

Leppe Makeup

Translate »