Jeg er Magdalena Bajgot


Jeg er gründer som startet selveste salongen.

Jeg har jobbet like aktivt siden salongen åpnet dørene for 10 år siden. Jeg slipper deg ikke ut før du er 100% fornøyd. Dessuten holder jeg kurs innen microblading og vippe extensions. Jeg legger min sjel i opplæringen og tilpasser hver enkeltes behov, slik at du som kursdeltaker blir grundig opplært før jeg sipper dere ut i behandling.

TERAPEUTENE

hos Spa Miami

Maura

Hud og kroppsterapeut


Hun studerte på Hudpleieakademiet i Oslo, og var ferdig utdannet i 2017.

Behandlinger hun utfører er: Ansiktbehandlinger, kroppsbehandlinger/spa behandlinger, farge og forming av vipper og bryn, lashlift-vippeløft, hårfjerning, manikyr, pedikyr & massasje.
Grunnen for at jeg tok denne utdanningen er fordi jeg vil hjelpe folk med å føle seg bra med seg selv både inn-og utvendig. Det jeg fokuserer på er å være nøye, ryddig og positiv ovenfor kundene så de får den beste opplevelsen.

Rossana

Hud og kroppsterapeut


Vår dyktige hud og kroppsterapeut med sin 3 års erfaring, hvor du føler deg godt ivaretatt og har en behagelig utstråling.

Behandlinger hun utfører er: Vippeextensions, vippeløft, farging og forming av bryn, hårfjerning, pedikyr/manikyr, massasje, spa behandlinger, kroppsbehandlinger & ansiktsbehandlinger

Jeng

Hud og kroppsterapeut


Valgte å skifte bransje for 3 år siden og finner sin lidenskap som hud- og kroppsterapeut hvor du alltid føler deg godt ivaretatt. Har Ekspert sertifikat fra Dermalogica også CIDESCO internasjonale diplom.

Hun utfører behandlinger som: microblading, microneedling, ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger/ spa behandlinger, massasje, hårfjerning med voks og epiloderm, pedikyr/manikyr, lashlift & farging og forming av bryn.

Martyna

Hud- og kroppsterapeut


Hud- og kroppsterapeut med sin 8 års erfaring fra internasjonale SPAhoteller.

Hennes spesialområde er massasje og spabehandlinger. Utfører også vippe extensions, hårfjerning, microblading og microneedling.

Magda

Hud/spaterapeut og vippestylist


Hun har lidenskap til yrket sitt og er utrolig dyktig i alt hun gjør.

Magda med sin 8 års international erfaring er spesialist innen: hudpleie, voksing, manikyr og pedikyr, massasje og spabehandlinger, hårfjerning, vipper og bryn og vippe extesnions.

Edyta

Kosmetisk sykepleier


Vår kosmetiske sykepleier som virkelig bruker sin sjel for å finne ut hva du har behov for.

Hun har brukt halve tiden av livet sitt til å bygge opp sin karriere innen helsebransjen og har et bredt spekter av mange lojale klienter som følger henne. Hun finner alltid den nyeste og beste teknologien for å oppnå best resultat.

Gabrielle

Vippestylist og sugaring ekspert


Med sin 5 års erfaring er hun vår supereffektive vippe- og neglstylist som også er vår sugaring-ekspert.

Translate »