Microblading av bryn

  Microblading av bryn Oslo

  Lite bryn? Asymmetrisk bryn? Eller ingen bryn i det hele tatt? Eller er det vanskelig å oppnå fasongen du ønsker? Microblading er svaret for deg!

  Det spiller ingen rolle om du liker dem tynne og buede eller rette og tykke, øyebryn er uten tvil den viktigste delen til å ramme inn ansiktsformen og ansiktsuttrykket. Hvis du ikke er fornøyd med de du har, finnes det mange måter å holde dem vedlike: Eksempler som brynsgelè, blyanter og tatovering. Men nå har det kommet et nytt, veldig naturlig alternativ som leverer semi-permanente resultater. Vi ønsker å introdusere deg til microblading!

  Microblading er en semi permanent øyenbryn makeup teknikk som ser veldig naturlig ut. Løsningen er rimelig og passer til deg som enten har nappet for mye, vokset for mye eller generelt har tynne øyebryn. Det er ideelt for å dekke arr og «tomrom» (eks. etter piercing), definere form eller skape mer fylde i brynet.

  Fremgangsmåten består av et håndholdt verktøy med minimale nåler og det skjæres inn ett og ett hårstråd-fasong, så penetreres pigmentet i ytterste hudlag uten å berøre dermis.
  Nålen som benyttes er 3 ganger tynnere enn det som brukes i maskiner, noe som gjør det mulig å lage veldig fine, skarpe hår som ikke forsvinner etter at huden har helt seg.

  I forkant av første behandling, vil terapeuten konstruere bryn som er tilpasset ditt behov og ansiktsfasong. Pigmentet er fremstilt så naturlig og vi har forskjellige nyanser tilnærmet din naturlige farge. Du vil føle at området er litt nummen kort tid etter behandlingen, men man kan fint gå rett på jobb eller gjøre det man skal rett etter behandlingen.

  De 5 første dagene skal du være forsiktig med området som er behandlet. Dette bør du unngå:
  – peeling (gjelder også kjemisk peeling)
  – soling
  – bading, badstu, steambath, el.
  – kløing

  I forkant av behandlingen må du fylle ut et erklæringsskjema, det innebærer bl.a om du har noen kontraindikasjoner til behandlingen, derfor trenger vi din email adresse, slik at vi kan sende over skjema til deg.

  Ca. 4 uker etter behandlingen skal du komme tilbake til påfyll. Fargen blekner over tid, vi anbefaler regelmessig påfyll for å opprettholde optimale resultater.

  Prisoversikt:
  Ny behandling 5000,- (inkl. en påfyll innen 2 måneder)
  Påfyll innen 3 måneder hos oss 1000,-
  Påfyll innen 6 måneder hos oss 1600,-
  Påfyll innen 12 måneder hos oss 2500,-
  Påfyll innen 18 måneder hos oss 3500,-
  Påfyll over 18 måneder 5000,-

  Påfyll etter behandling fra en annen klinikk regnes som ny behandling, det koster 5000,- ( inkl. en påfyll innen 2 måneder).
  Microblading gjør det mulig å konstruere et look med naturlige øyebryn. Denne prosedyren er perfekt både for menn og kvinner.

  Obs! Ved avbestilling/ flytting av timen må dette gjøres minst 2 virkedager/ 48 timer før.

  microblading 1

   

  Microblading av Bryn‏

  Kr5000

  inkl påfyll

  Translate »