VI TILBYR KURS!

Kurset er rettet mot både salongeiere og private personer. Om du ønsker å heve kompetansen til dine ansatte eller utvide din behandlings- meny med super populære behandlinger som: vippe extensions, brynsbehandling microblading, permanent makeup eller lashlift er kurset for deg. Gründer og master med 10-års erfaring innen vippe extensions, permanent makeup og microblading: Magdalena Bajgot holder utrolig spennende og lærerik kurs. Hun er en av de få og første som startet med vippeextgensions i Norge. Magdalena er ikke bare flink og dyktig til å lære bort, men er også flink å lese mennesker og se deres spesifikke behov som nøkkelen til deres suksess - noe unikt som man mest sannsynligvis ikke får hos andre. Hun gir ikke slipp på deg før hun føler du virkelig mestrer utførelsen! Våre kursdeltagere får tildelt diplom og gode inspirasjon som en kickstart til din karriere.
Om du lurer på noe ta kontakt med Magdalena på epost: [email protected]
 

MICROBLADING

Microblading er en semi permanent øyenbryn makeup teknikk som ser veldig naturlig ut. Fremgangsmåten består av et håndholdt verktøy med minimale nåler og det skjæres inn ett og ett hårstråd-fasong, så penetreres pigmentet i ytterste hudlag uten å berøre dermis.
Nålen som benyttes er 3 ganger tynnere enn det som brukes i maskiner, noe som gjør det mulig å lage veldig fine, skarpe hår som ikke forsvinner etter at huden har helt seg. Rett og slett et meget populært behandling, nettopp pga. dens naturlige resultat.
Agenda for kurset:
• Introduksjon med grunnleggende behandling
• Funksjoner og hudens struktur
• Arbeidsverktøy
• Korrektur, depigmentering, kamuflasje, laser
• Kontraindikasjoner, komplikasjoner, hygiene
• Pigmenter/ farger, nøytralisering av farger
• Ansiktsformer, riktige brynsfasonger
• Forskjellige hårstråd- teknikker
• Skissere, øving på papir, matter og tilslutt virkelige modeller

Pris: 19000,- inkludert startpakken verdi va ca 5500,-
Pris: 15000,- uten startpakken
Varighet: 2 dager (8-10t dager)
Målgruppe for kurset: Alle som liker presisionsjobb
Kursmateriell: Prisen inkluderer alt studiemateriell, lærebok, og startpakke som inneholder alt man trenger.

 

VIPPE EXTENSIONS

• Klassisk vippe extensions
• Volum (2-7D) vippe extensions

Ønsker du å starte din karriere i skjønnhetsbransjen, eller kanskje utvide behandlings-menyen for dine kunder? Spa Miami arrangerer kurs i klassisk og volum vippe extensions. Etter endt kurs har du alt du trenger for å starte på egenhånd.
Vippekurset foregår i små grupper, max 3 deltagere så du får god oppfølging. Du får lære om det grunnleggende og teoretiske. Gjennom kurset får mange smarte triks som gjør jobben lettere og mer effektiv. Alle deltagere skal utføre et nytt sett på en modell og vi skal ikke avslutte kurset før alle klarer det :-)

Kursmateriell er inkludert i startpakkeprisen kr12000,-
Uten startpakke kr9900,-

 

PERMANENT MAKE-UP

Vi er stolte av å kunne tilby permanent makeup med naturlige look og benytter de beste produktene av høy kvalitet i bransjen. Vårt arbeid er tilpasset i henhold til kundens ansiktsform og behov.
Her tilbyr Magdalena kurs innen:
• Bryn (skyggelegging eller ombre teknikk)
• Bryn med hårdefinisjon
• Bryn med combo teknikk (hårdefinisjon + lett skygge)
• Eyeliner nedre og øvre del
• Lipliner inkl. full leppefarge
• Vipperotmarkering oppe og nede

 

LASH LIFT /LASH BX

FANTASTISK KOMBINASJON! LashLift – er et unikt vippeløftsteknikk som løfter/bøyer egne vipper uten vippeextensions.
Hvor lenge varer resultatet? Etter en LashLift behandling, vil vippene være bøyd i ca.5 uker eller mer, men dette er helt individuelt, avhenger av hvordan vippene dine i utgangspunktet er av kvalitet og ikke i det minste hvordan du selv behandler dine egne vipper for å vedlikeholde resultatet. Man skal heller ikke overstimulere egne vipper, derfor er det ikke nødvendig med ny behandling før etter at det gått 6 uker.
Hvor lang tid tar behandlingen? En LashLift behandling tar ca. 45 min, med farging ca. 60 min. Det er en avslappende behandling.
Hvem trenger en slik behandling? Denne behandlingen er perfekt for deg som: har tynne og rette vipper ønsker et mer naturlig inntrykk, ønsker å droppe mascara eller vippetang eller ønsker å se opplagt og yngre ut.
Geniale Lash BX inneholder 13 forskjellige oljer og vitaminer som pleier og styrker dine naturlige vipper.
Alle deltagere skal utføre behandlinger på modeller og vi skal ikke avslutte kurs før alle klarer det :-)
Kursmateriell er inkludert i prisen av kr 8000,- Individuelt kurs kr 5000,- med minst 2 deltagere.

Translate »