Rense huden, fjerne døde celle | Spa Miami Oslo
Clean Skin / Dyprens
27. mars 2016

Krystallsliping

Krystallsliping (microdermabrasion) gir terapeuten mulighet til å utføre peeling (sliping) av huden gjennom mekanisk metode, den fjerner de døde hudcellene og reduserer dermed tykkelsen av huden. Denne prosessen tillater en kontrollert peeling og lar en mykere og friskere hud komme frem og dermed motvirke ujevnheter i hudoverflaten.

Regelmessig peeling vil fjerne døde hudceller og fremme en mer strålende og ungdommelig hud. I likhet med fysisk form trenger også huden et treningsprogram for å holde seg ung og frisk. Ved regelmessig stimulering av blodsirkulasjonen vil det hjelp vedlikehold og dannelse av ny kollagen og elastin.

De dype linjene som har en tendens til å dukke opp på overleppen (kjent som leppestiftlinjene og røykerynker) reagerer positivt på regelmessig behandling. Dersom et passende peeling og stimuleringsprogram følges allerede fra ung alder vil huden bevare sitt ungdommelige utseende.

– Kan behandle alle typer hudfarger og de fleste hudtyper.

– Reduserer tidlig aldringstegn som furer og rynker.

– Stimulerer fibernedbryting og øker reproduksjon.

– Forungelse av huden med forbedret struktur, mykhet og muskelbalanse.

– Øker absorbering av anbefalte midler etter behandlingen.

– Behandler effektivt en lang rekke hudproblemer på både ansikt og kropp.

– Gir en skånsom peeling.

– Perfekt for hud med åpne porer og sorte prikker.

– Dypere eksfoliering av hud med groper og arr etter akne.

– Reduserer tykkelsen av det øverste hudlaget og hjelper effektivt til med å fjerne uønskede pigmentflekker.

– Perfekt mot solbrent grov hud.

– Kan benyttes til behandling av den svært ømfintlige huden under øynene og hjelper med å skape en effektiv lymfedrenering via den milde vakuumeffekten.

Vi skreddesyr behandlingen tilpasset ditt behov. Hoved behandlingen på 60min starter med lett rens, etterfulgt krystallsliping og avsluttes med kjølende, fuktighetsgivende maske, og avsluttes med krem. Express behandling på 30min er rens, krystallslipping og krem.Du kan se og føle resultatet allerede etter første behandling.

For kur:

Krystallsliping 30min 10 behandlinger/4500kr

Translate »