Microneedling‏
27. mars 2016

Genosys eye cell

Microneedling behandling som er skapt for et sensitivt øyeområdet.

Profesjonell Microneedling er en meget effektiv behandling som reduserer rynker, arr, hudskader, pigmentering, cellulitter og håravfall og vil generelt forbedre hudtone og tekstur. Behandlingen gjør huden mer motstandsdyktig. Du merker forskjell etter en behandling, men det endelige resultatet kommer over tid, etterhvert som huden fornyer seg . Du vil etter 6 til 10 uker merke at huden er blitt fastere, mindre synlige rynker, finere porer og hudens generelle tilstand er bedret.

Microneedling kan utføres på hele ansiktet, halsen, utringningen, hodet og kroppen, rett og slett områder som trenger et løft eller bedring. Dessuten er nålehodet så lite at det kommer seg til overalt, slik at vi også kan jobbe med f.eks spesifikke rynker både rundt øynene og leppene.

Behandlingen går ut på at en liten penn med syltynne nåler stikker mikrohull i huden. Samtidlig bruker vi spesielt utviklet serum som penetrerer huden. Serumet velger vi etter behov. Huden opplever hullene som skader og aktiverer sin naturlige reparasjonsmekanisme. Dette stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden og ut.
De aktive virkestoffene som brukes i en behandling med microneedling er ingredienser av høyest oppnåelig konsentrat og kvalitet som er basert på naturlige virkestoffer som lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer. Tilsammen aktiverer disse hudens egne celler og kollagen til regenerering og på den måten reduserer rynker og linjer, og gir deg en yngre hud.
Microneedle anses å være en av de sikreste behandlingsmetodene for hudbehandling ved å øke produsjonen av kollagen uten å skade det beskyttende hudlaget. Kliniske studier viser at profesjonell microneedling er mer effektivt enn mange maskinelle behandlinger som lasersliping av huden, dermabrasjon og kjemiske peelinger og er like effektiv som IPL, CO2 laser, og Fraxel til å stimulere kollagen- og elastinproduksjonen og dermed redusere rynker og jevne ut arr.

HUDEN TRENGER KOLLAGEN!

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet og utgjør rundt 30% av kroppens totale proteinvekt og har stor innvirkning på hudens styrke og oppbygning. Kroppens egen evne til å danne kollagen avtar med alder, noe som bidrar til aldringstegn, som fine linjer, rynker og tynnere, mindre elastisk hud. Microneedling med Genosys er en unik anti-age behandling som reverserer dette. Microneedling bidrar til ny celletilvekst av kollagen i huden, jevnere hudtone, økt elastisitet og reduksjon av linjer og rynker. Effektiv også ved behandling av arr og strekkmerker.

Denne behandlingen bidrar til å minke eller fjerne:

– Mørke ringer under øyene-
– Hevelse
– Kråketær
– Delikat linjer og dypere rynker
– Pigmentflekker
– Dehydrering

Etter behandling vil huden bli varm og rød. Dette vil forsvinne i løpet av første døgn, og du kan bruke make-up etter et døgn. Du bør bruke solfaktor og skal unngå soling en periode etter behandlingen.

Kontraindikasjoner:

Svarer du ja på noen av disse spørsmålene, er IKKE dette behandlingen for deg:

– Går du på cellegift/stråling?
– Har du kreft?
– Går du på blodfortynnende?
– Har du diabetes?
– Går du på antibiotika eller kortison?
– Har du nylig blitt operert?
– Har du de siste 6 månedene gjennomført behandling med laser eller kjemisk peeling?
– Bruker du eller har du brukt A-vitamin (Retinol) krem i løpet av de siste 3 mnd?
– Har du eksem?
– Har du psoriasis?
– Har du åpne sår?
– Har du andre hudsykdommer f.eks. dermatitt?
– Er du gravid / ammende?

Behandlingen inkluderer 15 min hodebunn/nakkemassasje

Anbefales 1 gang per uke i 6 uker for optimal resultat.

For kur
Genosys eye cel 40min/4500kr

Pris

Kr850,-

Genosys eye cel

40

minutter

Translate »