Mesoterapi Cytocare 532 spamiami
Nyhet! Kun i SPA MIAMI!
6. februar 2017
Caroboxytherapy og estetisk medisin
Caroboxytherapy og estetisk medisin
9. april 2018

Flere måter å få vakre bryn på

Flere måter å få vakre bryn på

Vi alle drømmer om vakre, velstelte og symmetriske bryn, men dessverre er det ikke så mange har det sånn fra naturens side. De fleste steller brynene sine på en eller annen måte, men resultatet er desverre ikke alltid like tilfredsstillende. Dessuten er det ikke alle som føler seg stødige nok til å fikse brynene sine selv.

 

Sminke
Om man bruker bryns sminke i form av skygge eller blyant, vil det alltid stjele så mye av tiden på morgenen.
Det er faktisk ikke så lett å finne den riktige form og fasongen som passer til ansiktet og ikke minst tegne symmetriske bryn. Om man sminker brynene helt feil, kan man risikere å vekke oppmerksomhet, men ikke nødvendigvis på en positiv måte.

Brynsstyling
En annen måte å få velstelte bryn er farging og forming av bryn også kalt brynsstyling. Effekten varersom regel ikke mer enn 3 uker. Om man har tydelig mangler som f.eks at man har for lite bryn eller arr, vil ikke brynstyling gi deg den optimale effekten, dette siden det er hull eller mangler brynsstyling ikke kan kamuflere. Derfor passer brynsstyling eller farging og forming av bryn best for de som har bra mengde med hår, men ønsker å overlate det til spesialister som har kunnskap og øyne til å se hva som passer til deg! Her brukes det profesjonelle produkter som farge, voks, pinsett og avsluttende med øyekrem som benyttes av de profesjonelle.

Permanent makeup eller microblading
Ønsker du å våkne opp hver morgen med perfekte øyenbryn? Vurderer du å ta PMU (permanent makeup) eller microblading? Vi vil gi deg råd om hvilken teknikk som passer best for deg.
Du må først bestemme deg for hvilken effekt du ønsker – foretrekker du at de nye brynene blir laget i tynne hårstråd eller foretrekker du skygge som ombre effekt?
Både ved hjelp av microblading og permanent makeup kan man oppnå begge effekter. Man kan skape tynne hår som blander seg godt med eksisterende bryn også kalt hårstrådteknikk og man kan lage lett skygge kalt ombre bryn eller powder effekt.

Som tidligere nevnt kan begge effekter oppnås av både microblading og permanent makeup- dette ved hjelp av forskjellige teknikker og spesielle nåler.
Microblading er en manuell teknikk og pmu utføres med maskin.

Hva er forskjellen på de begge? Når du velger hårstrådteknikk vil det lages tynne hår, med tette eller ikke så tette mellomrom, det bestemmer du sammen med terapeuten, avhengig av hvilken effekt du forventer.
Tette eller ikke tette, merkant eller mindre merkant?
Teknikker innen microbalding og pmu er forskjellig fra terapeut til terapeut, dette er håndverk så husk dette før du bestemmer deg og legger deg på behandlingsbenken.

Forskjellige form for skyggelegging
Man kan skape forskjellige effekter med ombre, skygge eller powder bryn . Transparent eller mer transparent? Merkant eller mindre merkant.
Man kan f.eks lage myke fronter på brynene og mer markert på undersiden av brynet og halen.
Man kan også skape 3D effekt ved å bruke forskjellige pigmenter eller gradere pigmentene riktig for å skape dybde. Når man velger denne teknikken kan man virkelig oppnå ulike resultater.
Man kan lage både markerte og veldig naturlige duse øyebryn. Alt etter hva kunden ønsker.

Combo teknikk
En annen teknikken er å kombinere de to som er beskrevet over med hårstråd og skygge, hos oss kaller vi det combo teknikk. Da lages det både hårstråd og legger skygge mellom hårene, denne teknikken gir en veldig fin 3D effekt – passer for de som synes microblading /hårstråd teknikk er for naturlig eller når man har store mangler på sin naturlige bryn og trenger å skjule og rekonstruere hulrom i øyebrynene.

Uansett hvilken teknikk du bestemmer deg for, gjør deg godt kjent med kontraindikasjoner før du bestiller time.
Om du er i tvil, ta kontakt med oss og evt. legen din.

Hvor godt sluttsresulateten blir avhenger av først og fremst terapeutens ferdigheter, utstyr, pigmenter og ikke i det minste etterbehandlingen hjemme . Det finnes mange forskjellige produkter og utstyr på markedet hvor kvaliteten er ulik. Kundens hudtype er faktisk også en viktig faktor som man må ta i betraktning.
Alle har forskjellige hudyper, det er nettopp derfor man må se på og behandle hver enkelt kunde individuelt.

Permanent makeup holder seg som regel noe lengre enn microblading, men dette er veldig individuelt og avhengig av helse og hudtypen. Eksempelvis bruk av medisiner, sykdommer osv.
Resultatet varer alt fra 6 måneder til noen år, men som regel trenger man å friske opp fargen hvert år. Jo bedre holdbarhet, desto oftere bør man som regel fylle på enten om det skal være microblading eller PMU.
Uansett hvilken teknikk du velger, vil terapeuten din først tegne på fasong med blyant og dere blir også enige om farge. Når du godkjenner både fasong og farge kan behandlingen begynnes.

Mange spør om det gjør veldig vondt, dette er også individuelt og er avhengig av smerteterskelen til kunden og teknikken til utøveren. Man bruker bedøvelser under behandlingen som lindrer ubehaget betraktelig.
Ja, det er riktig at de fleste kunder sier at det er litt ubehagelig men de sier ikke at det gjør vondt. Mange kan faktisk sovne under behandlingen sier Magdalena og Jeng

Om du vurderer å gjøre noe med brynene, dine ikke nøl med å kontakte oss. Vi vil gjerne veilede og stille med proffesjonelle råd. Vårt kunnskap gir din trygghet!

Translate »