Kroppspeeling
27. mars 2016
Kapselen Spa
27. mars 2016

Eksklusiv Spa

Dette er eksklusiv behandling for hele kroppen, ansiktet og føtter som virker på alle sansene og gir en uforglemming opplevelse. Hele behandlingen tar 3 timer og 30min, perfekt for å unne deg selv noe som er godt for deg, eller til å gi bort som gave.

Behandlingen består av:

– Kroppsbehandling 90min: Kroppspeeling, innpakning med sjokolademaske eller alger-detox, mens du ligger i kapselen, så rygg, nakke, skuldre massasje.
– Klassisk hudpleie 60 min / tilpasset din hud
– Fotpleie 60min

Litt mer om:
Kroppspeeling: Terapeuten peeler huden for å fjerne døde hudceller i kroppen, dette øker blodsirkulasjonen og stimulerer lynfesystemt til å kvitte seg med avfallstoffer. Slik etterlater vi huden smidig og rent.

Innpakning og maske: Maske påføres for å tilføre huden nærende eller detoxende ingredienser, ved hjelp av innpakningen bidrar dette til bedre absorsjon og mer effektivitet.

Kapselen: fjerner avfallsstoffer fra kroppen ved hjelp av vanndamp, essensielle oljer og fargeterapi. Vi blir fortalt at kapselen spa skiller ut to til tre ganger mer svette enn i en vanlig badstu. I løpet av en 30-minutters behandling kvitter kroppen seg med 500 gram svette, noe som tilsvarer væsketapet ved en tre mils løpetur!

Hudpleie: rens, peeling, maske, massasje og krem.

Fotpleie: fjerning av hard hud, stell av negl og neglebånd, avsluttes med å massere inn fotkrem

Pris

Kr2900

Eksklusiv Spa

210

minutter

Translate »