Hva er Mesotherapy
Mesotherapy
30. mars 2017
Kosmetisk - medisinsk
Priser
30. mars 2017

Cytocare

Cytocare

502/516/532 serien CytoCare® 

Eksklusive cocktailer for mesotherapy av fransk Laboratory RevitaCare®som gir effekt fav fornyet og glatte hud. I tillegg til det hyaluronsyre innholdet i CytoCare® inneholder 55 aktive bestanddeler, inkludert vitaminer, uorganiske salter og aminosyrer.

Takket være den unike sammensetningen av visse vitaminer, gir CytoCare® huden en fantastisk glans og glød, jevner ut fine linjer ved å stimulere produksjonen av nye celler og stimulerer fibroblaster å produsere kollagen.

CytoCare hoved sammensetning er den samme, men logikken, og det var nødvendig å tilveiebringe en hyaluronsyre i forskjellige konsentrasjoner i respons til forskjellige aldersgrupper

Cytocare 532

Intenst hydrater og gir næring til huden, glatter ut fine linjer og gir en spektakulær hudforyngelse effekt. Med Cytocare 532 huden er bevart, og effekten av aldring stoppet. Den synergistiske virkningen av vitaminer, aminosyrer og mineraler med hyaluronsyre akselererer cellulær regenerering.

Produktet er svaret på alle behovene til huden din. I første omgang reduserer dype rynker, fukter og vedlikeholder den biologiske balansen i huden og sikre sin utstråling og glød. Har et slikt produkt for mesotherapy ansiktshuden er ikke verdig vår oppmerksomhet? Laboratory Revitacare® er en ledende produsent i verden og har et bredt spekter av spesielt balanserte cocktailer i en rekke hudproblemer som:

– Pigmentering,strekkmerker, slapp hud – behandling StrechCare,

– Rynker, askegrå hud behandling CytoCare 502/516/532,

– mørke ringer under øyner- behandling Bio-revitalisering,

– Cellulite- behandling CelluCare,

– Svak hårtap, hårpleie- behandling HairCare

Translate »