Krystallsliping
27. mars 2016
Proskin Dermalogica
27. mars 2016

Clean Skin / Dyprens

Rense huden, fjerne døde celle | Spa Miami Oslo

Huden som utskillelseorgan

Som mange av dere vet skiller kroppen ut avfallstofer, salter, syrer og talg gjennom huden. Dette er fordi kroppen trenger å kvitte seg med disse stoffene.

Grunnen på urenheter

Dette kan variene på grunn av ulike faktorer, den vanligste årsaken er genetikk, det vil di at du kan arve det fra foreldrene hvis de slet med urenheter da de var yngre, spisevaner på personer som har høy inntak av sukker, og som spiser raske karbohydrater, dette kan gjøre at kroppen produserer mer testosteron som igjen kan gi akne. Store hormon forandringer, som puberteten er en vanlig årsak, men også når kvinner bytter prevensjonsmiddel.

Andre  faktorer som kan føre til kviser er dårlig kvalitets produkter eller komedogene produkter, disse skaper tilstopping i porene og tetter dem. Å ikke ha en hudpleie rutine, å bare vaske ansiktet med vann, eller bare å bruke produkter som ikke er tilpasset din hud/ eller som har ingredienser du reagerer på.

Behandlingen

Det første vi gjør på denne behandlinger er å rense huden, slik ser vi bedre hvordan huden ser ut, kan analisere den og evt. snakke og finne ut av årsakene for urenhetene. 

-Vi peeler huden grunndig, for å fjerne alle døde hudcelle som ligger i hudens overflate.

-Hvis det er behov for dette, utfører terapeuten utklemming på komedoner (blackheads), kviser og millier.

-Vi påfører en maske tilpasset huden, som kan evt være rensende, betennelseshemmede, osv… avhengig av hva du trenger.

-Avslutter behandlingen med serum, og krem tilpassset din hud, og terapeuten vil anbefale deg nye rutiner eller produkter du skal bruke for å kunne opnå ønsket resultat.

hud ansikt pleie oslo nasjonal spa miami hudpleie ansiktsbehandling sentrum

 

Translate »