Krystallsliping
27. mars 2016
Proskin Dermalogica
27. mars 2016

Clean Skin / Dyprens

Rense huden, fjerne døde celle | Spa Miami Oslo

Huden er et utskillelsesorgan

Som mange av dere vet, skiller kroppen ut avfallstoffer som salter, syrer og talg gjennom huden. Dette er fordi kroppen trenger å kvitte seg med disse avfallstoffene.

Årsaken til urenheter

Dette kan variene av ulike faktorer. Den vanligste årsaken er genetikk, det vil si at du kan arve det fra foreldrene dine hvis de slet med urenheter da de var yngre. Andre faktorer som spisevaner på personer som har høy inntak av sukker eller folk som spiser raske karbohydrater, kan medføre at kroppen produserer mer testosteron som igjen kan gi akne. Store hormonforandringer som puberteten er en vanlig årsak, men også når kvinner bytter prevensjonsmiddel.

Andre faktorer som kan føre til kviser er produkter av dårlig kvalitet eller komedogene produkter – disse skaper tilstoppning i porene og tetter dem igjen.

Å ikke ha en hudpleie rutine, bare vaske ansiktet med vann, eller bruke produkter som ikke er tilpasset din hud eller bruke ingredienser du reagerer på.

Behandling

Det første vi gjør på denne behandlingen er å rense huden, slik at vi ser huden bedre under hudanalysen og evt. snakke og finne ut av årsakene for urenhetene. 

-Vi peeler huden grundig for å fjerne alle døde hudceller som ligger i hudens overflate.

-Hvis det er behov for dette, utfører terapeuten utklemming på komedoner (blackheads), kviser og milier.

-Vi påfører masker tilpasset huden som kan evt. være rensende, betennelseshemmede, osv… avhengig av hva du trenger.

-Avslutter behandlingen med serum, og krem tilpasset din hud, og terapeuten vil anbefale deg nye rutiner eller produkter du skal bruke for å kunne oppnå ønsket resultat.

hud ansikt pleie oslo nasjonal spa miami hudpleie ansiktsbehandling sentrum

Translate »