Bioslimming-slanke/celullitbehandling
27. mars 2016
Hot Chocolate
27. mars 2016

Body Detox

Body Detox Oslo

Behandlingen består av:

Vi starter med kroppspeeling, der etter innpakning med detox maske, senere kan du krype in i kapselen spa.

Hvem er den for?

Den passer til de som er under en slankekur, har tørr hud, overflødig fettvev, cellulitter, for dem som ønsker effektiv hud fornyelse, og detox sjenerelt. Behandlingen stimulerer blodsirkulasjonen, påvirker lymfesirkulasjon til å hjelpe kroppen med å kvitte seg med avfallstoffer, reduserer fettvev og cellulitt, stimulerer forbrenning, gir fastere og mer elastisk hud.

Litt mer om:

Kroppspeeling: Terapeuten peeler huden for å fjerne døde hudceller i kroppen, dette øker blodsirkulasjonen og stimulerer lynfesystemt til å kvitte seg med avfallstoffer. Slik etterlater vi huden smidig og rent.

Innpakning og maske: Maske påføres for å tilføre huden detoxende ingredienser, ved hjelp av innpakningen bidrar dette til bedre absorsjon og mer effektivitet.

Kapselen: fjerner avfallsstoffer fra kroppen ved hjelp av vanndamp, essensielle oljer og fargeterapi. Vi blir fortalt at kapselen spa skiller ut to til tre ganger mer svette enn i en vanlig badstu. I løpet av en 30-minutters behandling kvitter kroppen seg med 500 gram svette, noe som tilsvarer væsketapet ved en tre mils løpetur!

Pris

Kr1050,-

Spa Body Detox

60

minutter

Translate »