Venus Legacy Spa Miami Oslo
Venus Legacy – Ansikt
28. February 2017
ProPowerPeel
Pro Power Peel
13. October 2018

Bloomea

Bloomea Oslo

Endelig en smertefri behandling mot strekkmerker, arr og pigmentflekker med dokumentert effekt!

Le Modeling Blooméa® er en behandling som består av 3 innovasjoner til å oppnå en god resultat i hudoverflaten helt uten smerter. Dette erfarer plastisk kirurger og hudterapeuter i Frankrike etter 10 års utprøvelser.

Bloomea hudpleie

Opprinnelig ble behandlingen brukt til å redusere arr på huden etter operasjoner. Etter flere års forskning gir behandlingen gode resuktater med dokumentert effekt. Mer enn 10 år siden ble det utviklet denne effektive, sikre og smertefrie apparatet helt uten plastisk kirurgi! 

Etter flere år med omfattende research og utprøvelser har vi utviklet den innovative og revolusjonerende apparat for profesjonelle salonger med Optimal Blooméa® Macro-eksfoliering – Optimal på en sikker og effektiv måte, en revolusjonerende og moderne teknologi som er designet til bruk for profesjonelle hudterapeuter. Blooméa® glatter ut hudstrukturen, den er enkel og instinktiv. Den er hygienisk og helt trygg å bruke og oppnår forventet resultat når man kjører på en kur og følger etterbehandlingsråd.

For å optimalisere behandlingen, ble det utviklet den andre innovasjonen: Blooméa® høyfrekvens Microvibrasjons massasje, som strammer og plumper huden samtidig som den stimulerer til å produsere kollagen og elastin i lærhuden. Innovasjonen ble ytterligere utviklet og optimalisert med: Lysterapi (633 nm).

1. Makro-eksfoliering:

Et slipehode settes i apparatet. Når den er slått på begynner slipehodet å svinge med høy frekvens. Slipehodet har finkornet overflate som eksfolierer hudoverflaten lag på lag: Dette er prosessen med makro-eksfoliering. Personen føler seg helt regenerert ren på en smertefri måte.

Vær obs på at huden kan være noe rød og det kan svi, derfor er det meget viktig at man følger etterbehandlingsråd.

2. Mikrovibrasjon:

Etter første steppet med makroeksfoliering fjernes slipehodet, der er det et skånsomt siliconhode. Terapeuten påfører Blooméa®-spesielle krem som inneholder elastin, kollagen og hyaluronsyre.
Deretter starter virkningen av den andre Blooméa® innovasjonen: en høyfrekvent mikrovibrasjons-massasje som stimulerer huden, samtidig som det øker produksjonen av elastin og kollagen for å stramme, plumpe, regenerere, styrke og roer ned huden.

3. Lysterapi

Gjennom behandlingen utføres lysterapi som er integrert inne i håndstykket. Den aktive bølgelengden av dette lyset (633 nm), forsterker regenerative effekter av makro-eksfoliering og mikrovibrasjoner på huden.

Bloomea hudpleie

Behandlinger med Blooméa®

Ultimate dyprens med Blooméa®- 60min

Dette er desidert en god behandling for deg som tenker å ta godt vare på huden din og begynner med antiaging. Ved hjelp av Bloomea’s teknologi renses hudoverflaten i dypere nivå, kollagen og elastin blir stimulert til å gjøre jobben sin. Huden blir regenerert, strukturen blir glattere og og sunnere.

Behandlingen starter med rens av huden, etterfulgt med makroeksfoliering av hudoverflaten, så micro vibrasjon og lysbehandling for å stimulere kollagen og elastin, deretter settes en maske på huden din for å optimalisere behandlingen. Du skal senke skuldrene dine med en ansikt og skuldermassasje. Behandlingen avsluttes med påføring av serum og kremer.

Bloomea hudpleie

PERFECTEUR Behandling

Tilstand Område Intervaller Vedlikehold
Hyperpigmentering, solskadet hud, aknearr, arr, grove porer Ansikt, hals, decollete eller hender Avhenging av problem og hudtilstand. 6- 10 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom Viktig at du smører deg daglig med Blooméa® krem, den er spesialtilpasset huden under og etter behandlingen og inneholder ingredienser av førsteklasse. 1 Etterbehandling hver 2-3 måned, avhengig av hudtilstand

STREKKMERKE Behandling

Tilstand Område Intervaller Vedlikehold
Strekkmerker, arr, solskadet hud, furer, hyperpigmentering Rumpe, hofter, lår, mage, bryst Avhenging av problem og hudtilstand. 8- 12 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom Viktig at du smører deg daglig med Blooméa® krem, den er spesialtilpasset huden under og etter behandlingen og inneholder ingredienser av førsteklasse. 1 Etterbehandling hver 4-8 måned, avhengig av hudtilstand

Det er vanlig at huden kan føles varm, rød og noe sensistiv etter behandlingen. Du skal derfor holde deg unna soling, badstu, steambath. el. hvertfall en dag etter behandlingen. Huden kan kjennes ru, det er derfor viktig at du påfører Blooméa® krem for det er faktisk en del av behandlingen.

Kontraindikasjoner til behandlingen: Skadet hud, sår, 6 måneder etter behandling med f.eks tetracyclin el., diabetes, bruker blodfortynnede, hudkreft.

Bloomea hudpleie

For kur:

Bloomea ansikt 6 behandlinger 60min/7000kr.-
Bloomea kropp 6 behandlinger 60min/7000kr.-

Bloomea

Kr1400

Bloomea ansikt/kropp 60min/1400kr.-

  • Bloomea
60

minutter

Translate »