Hårfjerning med laser
3. mai 2017
Flere måter å få vakre bryn på
5. desember 2017

BioSurface Peel

Vi er glade for at vi på Spa Miami endelig har fått en Dermalogica Ekspert som kan utføre Biosurfacing Peel på deg!

I Norge finner du om lag 50 ekspertterapeuter ansatt i mer enn 30 hudpleieklinikker landet rundt. Dermalogicas Ekspertterapeuter følges tett opp og har kontinuerlige krav til kompetanseheving og nivå for å sikre deg den beste opplevelsen og de mest effektive resultatene for din hud.

Dermalogica lanserer BioSurface™ Peel – en ny og effektiv profesjonell behandling fra Dermalogica og The International Dermal Institute. Denne innovative kjemiske peelingen jobber målrettet med å redusere utbrudd, pigmentering og tegn på tidlig aldring samtidig som den gjør huden mykere og klarere.

Kjemiske peelinger er blant de mest populære profesjonelle hudpleiebehandlingene på markedet fordi de har mulighet til å forbedre hudens kvalitet, struktur og farge. Dessverre kan slike peelinger også gi bivirkninger som inflammasjon, misfarging og arrdannelse i opptil flere måneder. Med BioSurface ™ Peel slipper du å bekymre deg for dette. Sammensetningen av ingredienser kombinert med en unik multi-faset tilnærming gjør at du kan få synlige resultateter uten tilhørende risiko eller nedetid.

BioSurface™ Peel er den første av Dermalogicas nye Professional Experth Strength – et nytt nivå av profesjonelle produkter og behandlinger kun tilgjengelig for kvalifiserte Dermalogica Ekspert hudterapeuter.

BIOSURFACE™ PEEL

BioSurface™ Peel er en effektiv profesjonell behandling fra Dermalogica og The International Dermal Institute. Denne innovative kjemiske peelingen jobber målrettet med å redusere utbrudd, pigmentering og tegn på tidlig aldring samtidig som den gjør huden mykere og klarere. Dette med dokumentert effekt! Eller du om du føler at hudtilstanden din er dehydrert, så må jo det også gjøres noe med, for en god hudhelse er definitivt en god investering som varer lenge!

Hva er fordelene med BioSurface Peel?

Kjemisk peeling er en av de mest populære profesjonelle hudpleiebehandlingene i dag fordi de kan forbedre hudens kvalitet, struktur og farge. Dessverre kan slike peelinger også gi alvorlige bivirkninger slik som inflammasjon, misfarging og arrdannelse i opptil flere måneder. Med BioSurface Peel slipper du å bekymre deg for dette. Sammensetningen av ingredienser kombinert med en unik multi-faset tilnærming gjør at du kan få synlige resultater, uten tilhørende risiko eller nedetid. Faktisk vil huden din se og føles sunnere ut enn noensinne!

Passer biosurface peel for deg?

Gjennom en profesjonell Face Mapping® hudanalyse kan din Ekspertterapeut vurdere om BioSurface™ Peel passer til din hud. Generelt kan BioSurface™ Peel skreddersys av din Ekspertterapeut for å behandle følgende tilstander:

Overflateruhet/ gusten hud
Solskader
Fine linjer og rynker
Utbrudd/kviser/tilstopninger
Flere former for pigmentering og ujevn hudfarge

 

Hva kan jeg forvente?

De fleste vil oppleve merkbare resultater innen tre behandlinger – fra færre rynker og fine linjer, til glattere hud og mindre utbrudd. Resultatene vil variere avhengig av hudtilstanden din og hvor ofte du mottar dine BioSurface Peel behandlinger.
BioSurface™ Peel er kun tilgjengelig hos Dermalogicas Ekspertterapeuter.

 

Behandlingen består av fire steg:

Steg 1 | Prep Solution: salisylsyre avfetter og prepper huden for å fremme en jevn eksfoliering

Steg 2 | Enzyme Active(+): fruktenzymer løser opp tilstopninger og forbereder huden på de aktive syrene

Steg 3 | Acid Active (-): unik kombinasjon av syrer maksimerer eksfolieringen

Steg 4 | De●celerator: planteekstrakter bremser syreaktiviteten, roer ned huden og setter i gang helingsprosessen

For best resultater anbefales en serie på 3-6 behandlinger i løpet av en 2-13 ukers periode, optimalt sett utenom sommermånedene på grunn av økt UV-eksponering i denne perioden.

 

Nøkkelingredienser:

  • Salisylsyre, en potent betahydroksysyre, løser opp og fjerner overflødig talg og hudceller.
  • Gresskarenzym og papain er noen av de effektive fruktenzymene som løser opp bindingene mellom hudcellene og fordøyer hudproteiner for å gjøre det lettere å absorbere aktive ingredienser.
  • Svært aktive og hudglattende syrer som melkesyre, salisylsyre og fytinsyre trenger ned i huden for å maksimere eksfolieringen, samtidig som de fukter og stimulerer produksjonen av barrierelipider.
  • Natriumbikarbonat nøytraliserer syrene mens en kombinasjon av gjær, såpeurt og japansk grønn te roer raskt irritasjon og reduserer rødhet samtidig som de kick-starter den helende prosessen.

På grunn av intensiteten av de kraftige ingrediensene kreves det grundig opplæring og sertfisering for å bruke BioSurface™ Peel. Per i dag er det kun Dermalogica Ekspertterapeuter som tilbyr behandlingen i Norge.

Når Dermalogica møter din hud, redefineres hudhelse. Dermalogica er det foretrukne valget blant hudpleieeksperter og forbrukere verden rundt. Hvorfor? Fordi vi i over 25 år har vært dedikert til å skape resultater innenfor hudhelse gjennom utdannelse, innovasjon, og anbefalinger fra profesjonelle hudpleieeksperter.

 

Pris

1 Behandling – kr 1.400,-  / ca 60 min

3 Behandlinger – kr 3.600,-

Møt opp gjerne noen minutter før, du må fylle ut et konsultasjonskort i forkant av behandlingen. Dette for å sikre at behandlingsprogrammet er noe for deg.