Body Detox Oslo
Body Detox
27. mars 2016

Bioslimming-slanke/celullitbehandling

bioslimmingBioslimming er en ny slankbehandling fra sør Frankrike.

I klinikkbehandlinger viser Bioslimming Body Wrap dramatiske resultater på forminskning av fettannsamlinger og cellulitter på inntil 67% på under 4 uker.

Fokuserer på synligheten av cellulitter, fettansamlinger, forbrenner kalorier, vekttap, strammer og mykner opp huden med langvarig resultater etter første behandling.

En av de sterkeste profesjonelle produktene som er tilgjengelig er full av aktive ingredienser, eteriske oljer, plante og alge ekstrakter. Koffein resulterer i et bredt spekter av flere terapeutiske fordeler som forbedret utseende av åreknuter, strekkmerker og det har vist seg å ha en innvirkning på kollagenstruktur og bindevev for å nevne noen.

Bioslimming bruker både varme og kalde thermoalger og det resulterer i en økt absorbasjon av de aktive ingrediensene, Thermoalger stimulerer fettforbrenningen og derfor reduseres fettvevet samtidig som den stimulerer lymfesystemet.

98% av kvinnene så en dramatisk forbedring av “appelsinskall” huden med en reduksjon av celullitter på bare 2 uker. 100% av kvinnene observerte en nedgang på 1-4 cm rundt livet. Området som blir behandlet er fra midjen og ned til knærne.

STERK FORMULA , RASKE RESULTATER
BESTE SLANKE INNPAKNING!

Reduserer mellom 1-4cm pr område innen bare 60 minutter!

For kur
Bioslimming 6 behandlinger 60min/5100kr
Tillegg overarmer 200kr

Pris

Kr950

Bioslimming

  • Bioslimming 60min/950kr
60

minutter

Translate »