Relax for to – Perfekt for dere som ønsker behandling for både ansikt og kropp. Behandlingen utføres av to terapauter i samme rom. I denne spa behandlingen får dere 45 min deilig massasje og 45 min antistress ansiktsbehandling.

Antistress for to – 25 min avslappende massasje, 25 min i kapsel spa – virker avslappende, fjerner avfallstoffer fra kroppen og renser huden. Dere behandles i samme rom av 1 terapeut.

Litt mer om kapsel spa: fjerner avfallsstoffer fra kroppen ved hjelp av vanndamp, essensielle oljer og fargeterapi. Vi blir fortalt at kapselen spa skiller ut to til tre ganger mer svette enn i en vanlig tørr badstu. I løpet av en 25-minutters behandling kvitter kroppens seg med 500 gram svette, noe som tilsvarer væsketapet ved en tre mils løpetur!
Kapselen spa behandlingen er ideell for å avgifte kroppen for avfallsstoffer som metaller, kolesterol, fettoppløselige syrer, mm.

Opphopning av avfallsstoffer er årsaken til mange plager og helseproblemer, så behandlingen er absolutt å anbefale for de aller fleste. En naturlig helende prosess som øker blodsirkulasjonen i hele kroppen. Maskinen virker også dyprensende på huden og hjelper på plager som uren hud, eksem, muskel og ledd.

Paradis for to – Trå inn i paradis. Nå er deres tur til å nyte… Velg mellom tranebær eller sjokolade. Eksklusiv behandling som består av kroppspeeling, innpakning, samtidig får dere deilig ansiktsbehandling som består av peeling og ansiktsmaske tilpasset hudtype. Behandingen avsluttes med 30min. rygg-, nakke-, skuldermassasje.

Sjokolade for to – Behandlingen starter med deilig varm sjokolade kroppspeeling og fortsetter med massasje med rennende sjokolade som gir huden bedre spenst, beskyttelse og fukt. Sjokolade er balanserende, beroligende og stimulerer sansene. Virker positiv mot nedstemthet og er perfekt for tørr hud.

Sjokolademassasje for to – Massasje med rennende sjokolade som gir huden spenst, beskyttelse og fukt. Sjokolade er balanserende, beroligende og stiumulerer sansene. Virker positiv mot nedstemthet og er perfekt for tørr hud.

Miami signaturmassasje – Aromamassasje med rennende massasjelys som gir huden spenst, beskyttelse og masse fuktighet. Luksus opplevelse for kropp og sjel.


Translate »