Hot stones massasje

Massasje med varme lavastener er den ultimate spa opplevelsen. De varme lavastenene bringer deg inn i en stemning med dyp avspenning, samtidig som du får massert stive og ømme muskulatur. Varmen fra stenene og utsøkte aromatiske oljer gjør dette til en ekstra dyp massasje.

Den terapeutisk effekt er ikke noe nytt. Historien bekrefter at terapi med varme steiner ble praktisert i Kina for å bedre organenes funskjoner. På samme måten brukte indianerne i Amerika varme stener for å oppnå lignende metoder for å diagnotisere og behandle visse sykdommer. Metoden handler om å kombinere massasjeteknikker med de terapeutiske egenskapene fra vulkanske stener. Disse stenene holder varmen svært lenge og viderefører den gradvis til kroppen.

Miami signatur massasje

Aromamassasje med rennende massasjelys som gir huden spenst, beskytter og gir masse fuktighet. Luksus opplevelse for kropp og sjel.

Aromamassasje

Aromatisk opplevelse. Denne massasjen er myk og harmonisk og vi bruker aromatiske oljer som gir en herlig følelse av velvære.

Hot sjokolade massasje

Massasje med rennende sjokolade som gir huden spenst, beskytter og gir fuktighet. Sjokolade skaper lykkefølelse og er balanserende, beroligende og stimulerer sansene. Virker positivt mot bl.a nedstemthet, og er perfekt for tørr hud.

Klassisk massasje

Klassisk kroppsmassasje, fint for ømme og slitne muskelgrupper. Legger vekt på avspenning av muskulatur og stimulering av blod- lymfesirkulasjonen og bindevevet, samt fjerner avfallsstoffer i muskulaturen. Dette bedrer hudens næringsopptak, og gjør musklene smidigere, mykere og friskere. Senk pulsen og få nytt liv, balanse og harmoni i kroppen.

Vi skreddersyr massasjen tilpasset dine ønsker og behov.

  • 30 min klassisk massasje – her er rygg, nakke og skuldre i hovedfokus.
  • 50 min klassisk massasje – hel kroppsmassasje, her bruker vi god tid på det du ønsker.
  • 80 min klassisk massasje – hel kroppsmassasje, fra topp til tå.

(Vi tilbyr også massasje for to, samtidig)

Deep tissue massasje 

Deep tissue massasje er en dyp vevstmassasje hvor i motsetning til vanlig massasje, bruker man svært lite eller ingen olje slik at man får bedre grep eller tak i dypere muskler.

* Fjerner kroniske muskelspenninger, lindrer stive og ømme muskler
* Passer godt fordi som liker dyp eller hard massasje eller driver  mye med sport. Dybden og trykket  reguleres individuelt.

Eksklusiv massasje

Koble av en stressende hverdag med avslappende ansiktmassasje med ansiktsmaske, kroppsmassasje og deretter fotmassasje med pleiende fotkrem. I denne avslappende behandlingen får du virkelig tid til å nyte alenetiden og slappe helt av. Behagelig atmosfære med dempet belysning og god duft. Her får hele kroppen pleie og velværefølelse. Perfekt som gave.

Lomi Lomi Nui Temple Massasje

I det gamle Hawaii ble lomi lomi massasje tradisjonelt praktisert i fire sammenhenger.

1) Som en helbredende praksis utført av innfødte healere – kahuna lā’au lapa’au (healere) og kahuna hāhā (mennesker som gjennomfører diagnosene).
2) Som en luksusbehandling og et hjelpemiddel for fordøyelsen, særlig blant de herkende høvdingene.
3) Som en sunn massasje innen familien.
4) Som en behandling blant ‘ōlohe lua (hawaiiske kampsportmestere).

Lomi Lomi massasjen hjelper på stoffskiftet samt øker blod- og lymfesirkulasjonen. Samtidig øker den fleksibiliteten i ledd og muskler og påvirker hele organismen positivt. Gjennom forsiktig, men stilsikker berøring, der hele underarmen benyttes i rytmiske bevegelser med strekking, frigjøres spenninger og dype låsninger i muskulaturen.
Massasjen gjenoppretter også indre harmoni og kroppen føles fylt opp av ny energi. Vi benytter oljer hentet rett ifra naturen.

Obs! Anbefales ikke til gravide, høyt blodtrykk ( andre nedsatte helsetilstand). Behandlingen passer perfekt til de som har muskelanspenninger som har behov for å få løsnet opp.

Quick fix terapi

Denne massasjen er en kobinasjon mellom aromaterapi, akupressur og lymfedrenasje. Passer til hudtyper.
Velg mellom nakke og skulder eller hodebunn og nakke. Dette kan kombineres som tillegg til alle ansiktsbehandlinger eller massasjebehandlinger eller selvfølgelig bare bestille behandlingen alene som en quick fix.

Quick fix terapi hjelper å skille ut avfallstoffer, løsner opp stive muskler og øker blodsirkulasjonen.
Man føler seg lettere, mer avslappet og den hjelper å lindre stress. Book nå!Translate »