Hot stones massasje – Massasje med varme lavastener er den ultimate spa opplevelsen. De varme lavastenene bringer deg inn i en stemning med dyp avspenning, samtidig som du får massert stive og ømme muskulatur. Varmen fra stenene og utsøkte aromatiske oljer gjør dette til en ekstra dyp massasje.

Den terapeutisk effekt er ikke noe nytt. Historien bekrefter at terapi med varme steiner ble praktisert i Kina for å bedre organenes funskjoner. På samme måten brukte indianerne i Amerika varme stener for å oppnå lignende metoder for å diagnotisere og behandle visse sykdommer. Metoden handler om å kombinere massasjeteknikker med de terapeutiske egenskapene fra vulkanske stener. Disse stenene holder varmen svært lenge og viderefører den gradvis til kroppen.

Miami signatur massasje – Aromamassasje med rennende massasjelys som gir huden spenst, beskytter og gir masse fuktighet. Luksus opplevelse for kropp og sjel.

Aromamassasje – Aromatisk opplevelse. Denne massasjen er myk og harmonisk og vi bruker aromatiske oljer som gir en herlig følelse av velvære.

Hot sjokoloade massasje – Massasje med rennende sjokolade som gir huden spenst, beskytter og gir fuktighet. Sjokolade skaper lykkefølelse og er balanserende, beroligende og stimulerer sansene. Virker positivt mot bl.a nedstemthet, og er perfekt for tørr hud.

Klassisk massasje – Klassisk kroppsmassasje, fint for ømme og slitne muskelgrupper. Legger vekt på avspenning av muskulatur og stimulering av blod- lymfesirkulasjonen og bindevevet, samt fjerner avfallsstoffer i muskulaturen. Dette bedrer hudens næringsopptak, og gjør musklene smidigere, mykere og friskere. Senk pulsen og få nytt liv, balanse og harmoni i kroppen.

Vi skreddersyr massasjen tilpasset dine ønsker og behov.

  • 30 min klassisk massasje – her er rygg, nakke og skuldre i hovedfokus.
  • 50 min klassisk massasje – hel kroppsmassasje, her bruker vi god tid på det du ønsker.
  • 80 min klassisk massasje – hel kroppsmassasje, fra topp til tå.

(Vi tilbyr også massasje for to, samtidig)

Eksklusiv massasje – Koble av en stressende hverdag med avslappende ansiktmassasje med ansiktsmaske , kroppsmassasje og deretter fotmassasje med pleiende fotkrem. I denne avslappende behandlingen får du virkelig tid til å nyte alenetiden og slappe helt av. Behagelig atmosfære med dempet belysning og god duft. Her får hele kroppen pleie og velværefølelse. Perfekt som gave.