Spa for gravide – Behandlingen starter med den beste peelingen for å bedre hudens elastisitet, deretter ansiktspeeling og maske tilpasset hudtype og fotmassasje som gir rask lindring av tunge/slitne legger og føtter. Til slutt lett kroppsmassasje med omega-rik olje som forebygger strekkmerker og til slutt boob-tube kremen som virkersom push-up BH !

Kroppsbehandling for gravideBehandlingen starter med den beste kroppspeelingen som fjerner døde hudceller, tilfører fuktighet og øker blodsirkulasjon. Deretter gir vi en lett massasje med omega-rik olje som forebygger strekkmerker og gir masse fuktighet.

Fotpleie for gravide – Fotpleie med stell av negler og fjerning av hard hud etterfulgt massasje av legger og føtter. Minsker både vann nivået i leggene samt ødem, misker hovenhet og øker blodsirkulasjonen, gir føttene ny energi! Hvis du ønsker lakk husk å bestille 150 ,- kommer i tillegg for lakk.

Massasje for gravide – Graviditet er den største utfordringen huden din vil møte noen gang, men du trenger ikke gå gjennom det alene. Vi har skapt Mama Mio behandlinger for å sikre at du vokser med stolthet og like viktig , at du krymper tilbake til den du var før. Lett massasje av mage, rygg og nakke med tummy rub stretch mark oil som øker hudens elastisitet og inneholder omega 3,6 og 9 – som øker hudens fuktighetsnivå og drøyer aldringsprossesen. Olje virker beroligende på irritert og stresset hud – noe som er bra for deg og ditt barn.

Spa for gravide

Kr1550,-90 min

bedre hudens elastisitet

Kroppsbehandling for gravide

Kr1000,-60 min

Mama Mio behandlinger

Fotpleie for gravide

Kr1000,-75 min

150 ,- kommer i tillegg for lakk.

Massasje for gravide

Kr800,-45 min

inneholder omega 3,6 og 9

Translate »