Nyhet! Kun i SPA MIAMI!
6. februar 2017
Medisinsk hudpleie
25. februar 2017

Green Peeling

Endelig er den her!

Green Peeling er kåret til første plass på verdensbasis på naturlig hudfornyelse.
Perfekt for deg som ønsker hudfornyelse ved bruk av 100% naturlige ingredienser og uten giftige konserveringsmidler. Selv du med sensitiv hud kan få denne behandlingen.

Green Peeling har dokumentert effekt for oppstrammende behandlinger som bekjemper imot tidlig aldring, tap av spenst og som gir synlig bedring på rynker,arr, hyperpigmentering, akne og store porer.

Urte­blan­dingen som består av 10 utvalgte urter inne­holder enzymer, mine­raler og vita­miner. Blandingen pensles og masseres inn på ansiktet og halsen. Urtene absorberes inn i huden og jobber i dybden.
Green Peeling inne­holder ingen kjemiske stoffer som kan irri­tere huden og kan derfor brukes på sensitiv hud. Urtene som benyttes virker sterkt bero­li­gende, beten­nel­ses­dem­pende, nærings­gi­vende og hudfor­ny­ende.

Green Peeling kommer i 3 styrker og gir synlig bedring på alle hudtyper, hudtilstander og aldersgrupper.
Alle styrker gir en fin glød som varer, du vil også skjenne at huden stimuleres til å fornye seg i flere dager etterpå.

Green Peeling Fresh Up

Den mildeste av de tre Green Peeling behandlinger.
Ekspress behandling med maksimalt effekt . Forebygger rynker, gir glød, virker oppstrammende og styrker huden. Vi anbefaler å ta dette som «Askepott» behandling.

50 min / Kr1100,-

Green Peeling Energy

Dette er en dypere variant av den mildeste Green Peelingen.
Forbedret vitalitet og regenerering. Denne behandlingen gir som navnet antyder energi-boost til huden. Denne målrettede og intensive behandling gir betydelig regenerering av epidermis, forbedrer mikrosirkulasjon og metabolisme av huden. Effekten er at den gir glød og tilfører en fresh utseende.
Gir gode resultater på rynker, pigmentflekker, akne, store porer, grå og gusten hud . Fantastisk antiage behandling eller som kur for å oppnå hudfornyelse uten begrensninger i hverdagen.
Huden blir litt rød rett etter behandlingen og etter ca. 3 dager vil huden flasse av litt, men det er endel av prossessen.

60 min / Kr1400,- Kur 3 behandlinger Kr3600,-

Green Peeling Classic – Ny hud på 5 dager

Den orginale og dypeste av alle 3 Green Peeling behandlinger. Huden blir totalt fornyet!
Den bekjemper rynker, linjer, pigmentflekker, arr, akne og store porer.
Blodsirkulasjonen økes, tilførsel av oksygen og næring er forbedret og fornyelse av huden stimuleres. Avhengig av hudens tekstur blir dette en sterk eksfolierings prossessen i huden.
Rett etter behandlingen blir man rød, som regel flasser man 3-4 dager . Etter behandlingen må huden bli behandlet hjemme med spesielle Dr. Schramek hudpleieprodukter. Dette for å oppnå resultatet.
Om man utfører behandling på onsdag eller torsdag vil man flasse lørdag , søndag og på mandag/ tirsdag kommer du tilbake til etterbehandling.

Behandlingen består av:
60 min Green Peeling Classic behandling
60 min etterbehandling som skal utføres 5-6 dager senere. Huden er nå spesiell mottakelig for verdifulle imgredisenser.

Pris 2500,- inkl. etterbehandling på 60 min

Det er viktig at du bruker solbeskyttelse og følger opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter.
Herbal care lotion 200 ml Kr 410,-
Special care/ Special regulating care 50ml Kr 530,-
Blemish balm 30 ml Kr 498,-